,

Windows 10 Pro


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

17 .500 Ft Br.

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

Gyors és barátságos

A Windows 10-es PC-k gyorsak, tartósak, hihetetlen akkumulátoros üzemidőt nyújtanak,* és számos funkciójukkal együtt nagyon kedvező áron kaphatóak.

A Windows 10 Önt szem előtt tartva készült

A PC fejlődése során sokat változott, és egyre jobbá vált. Az élet is egyre kellemesebb lett közben. Az új Windows 10-es számítógépek gyorsak, biztonságosak, megbízhatók – szinte minden bennük van, amire szükség lehet az élet jelentette kihívások, káosz, meglepetések és szórakozás kezeléséhez.

Átfogó védelem

A Windows 10 beépített funkcióként, külön költség nélkül nyújt vírusvédelmet, tűzfalat, víruskeresőket, zsarolóprogram elleni és internetes védelmet. Emellett gyorsan és biztonságosan bejelentkezhet az arcfelismerés vagy ujjlenyomata segítségével.

Minden. Egy helyen. Mindig.

A OneDrive 5 GB ingyenes tárhelyet nyújt, és ha ennél több szükséges, könnyen bővíthető. A OneDrive segítségével bármilyen eszközről, bárhonnan egyszerűen mentheti, megoszthatja és elérheti fájljait, vagy biztonsági másolatot készíthet róluk.

A nagyobb hatékonyság jobb eredményt jelent

Nem véletlen, hogy közel 1 milliárd ember használja a Windows 10-et: arra készült, hogy hatékonyan lehessen használni.

Kategóriák: , Címke:
Gyártó

Microsoft

Csomagolás

Digitális licence, nincs doboz

Telepítés

Csak új telepítés, upgrade nem lehetséges

SHOPPING CART

close