, ,

Minecraft Windows 10 Edition


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

15 .240 Ft Br.

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

A játékot most ajándékba adjuk, ha választasz alacsony teljesítményű számítógépek közül!

A teremtés szabadsága

Készítsen bármit, amit szeretne, különféle különféle blokkokkal. Készítsen fejlett otthonokat és tárgyakat, fejlesszen összetett városokat, falvakat, bányákat és akár egész környezetet. Vágja le a fákat, gyűjtse a fűt és küzdjön veszélyes szörnyekkel. A fejlett ravaszkodási mechanizmus és a végtelen források lehetővé teszik, hogy szinte mindent elkészítsen, amit el tud képzelni.

Érezze elégedettségét saját város, állati tollak, mezőgazdasági területek és még automatizált gombafarm építésével!
Lélegzetelállító tájak

Képzeljen el egy végtelen világot, amely tele van hegyekkel, völgyekkel és kanyonokkal. Az összes kép szép és természetesnek néz ki, a pixel textúrák pedig egyedülálló varázst nyújt. Fedezze fel a végtelen sivatagokat, esőerdőket, föld alatti alagutakat és bányákat, rejtett templomokat és még egy másik dimenziót.

Nézze meg az állatok, növények és építőanyagok bőségét. Merüljön el a Minecraft kiszámíthatatlan, vad és gyönyörű világába.

Végtelenség és véletlenszerűség

Minden alkalommal, amikor egy új játék elindul, egy teljesen friss világ jön létre. Az egész új földrajzi régió megjelenik. Zöld völgyek, mocsarak, hegyek és sivatagok. A Minecraftban minden végtelen, így rengeteg órányi városnézés élvezhető!
Túlélni a sötétséget

Indítson el egy új játékot, és egy véletlenszerűen létrehozott világ véletlenszerű helyén jelenik meg. Mint magányos játékos, bármilyen felszerelés nélkül, teljesen magányos vagy, túlélésre van ítélve. Siess, mert csak egy napja van, hogy menedéket építsen, élelmet keressen, és kerülje el a szörnyek éjszakai találkozását. Ha nem sikerül ágyat építeni éjszaka előtt, akkor kénytelen lesz várni és hallgatni a szörnyek hangjait. Óvakodj a kúszó növényektől, nagyon alattomosak és elpusztíthatnak mindent, amit építenek. Az első éjszaka mindig rendkívül izgalmas élmény! Építsen biztonságos menedéket és próbáljon túlélni a lehető leghosszabb ideig. Gyűjtsük össze a gyümölcsöket, növényi zöldségeket és süssük a húst. Maradjon távol a sötétségtől, mert amikor eljön az éjszaka, a szörnyek felébrednek.

Állítson be csapdát, hamis páncélt és kardot, és védekezzen a veszélyes ellenségekkel szemben.
Az enyém alapanyagai

Készítsen jól fejlett bányákat szén, vas, arany, ezüst és más fontos nyersanyagok kinyerésére. Látogasson el a véletlenszerűen létrehozott barlangokba, és keressen ritka gyémántokat, elpusztítsa a szörny élőhelyeit az elhagyott pincékben, és vigyázzon, hogy ne essen a lávába.

Textúracsomagok, Térkép és bőr

A Minecraft egy nagyon népszerű játék, amelyet világszerte több millió játékos élvez. Élvezze a Minecraft arcát. Próbáljon ki különböző bőreket, textúracsomagokat, és töltsön le más, rendkívül tehetséges játékosok által készített egyedi világtérképeket. Fedezze fel a sokféle modot, amelyek teljesen megváltoztathatják a játékot.
Élvezetes multiplayer mód

A barátokkal való ravaszkodás órányi szórakozást hozhat! Emelje fel a fenséges építményeket és építjen végtelen városokat és falvakat a világ minden tájáról származó játékosokkal. Nyisson nyilvánosságot, és mutassa meg kiváló építési készségeit online.
Fedezze fel a csiszolt Minecraft-t!

Minecraft: A Windows 10 Edition sokkal optimalizáltabb, simább és pozitív megjelenésű.

Élvezze a teljesen más lehetőségek menüjét, összesen 56 teljesítménnyel, mint a PC Minecraft.

Vásároljon egyedi bőröket és textúrájú csomagokat a Minecraft Store-ból, vegye fel a kapcsolatot barátaival az Xbox Live segítségével. Könnyen bármikor megváltoztathatja játékmódját. Töltse le és exportálja a .mcworld végződésű világfájlokat, hogy megosszák másokkal. Hívja meg barátait a saját személyes világában való játékra, vagy hozzon létre egy szervert, ahol velük online játszhat. Minecraft: A Windows 10 Edition kompatibilis a különféle virtuális valóság fejhallgatókkal, és a Microsoft csapatával, amely azon dolgozik, hogy a játék simábbá és optimalizáltabbá váljon, rengeteg új megvalósítást élvezhet!

Főbb jellemzők

A teremtés korlátlan lehetőségei: óriási várakat, falvakat, városokat, bányákat építhetnek és még sok minden mást!
Minecraft: A Windows 10 Edition új, továbbfejlesztett megoldásokat kínál: élvezze a csiszolt, optimalizált és simább Minecraft alkalmazást, rengeteg új bőrrel és textúrákkal.
Játssz a barátaiddal: készíts saját szervert, és építs fel epikus konstrukciókat más játékosokkal
Kapcsolatba léphet más játékosokkal az Xbox Live segítségével
Világfájlok exportálása és letöltése
Gyönyörűen megtervezett, véletlenszerűen létrehozott végtelen világok

Érdekelhetnek még…

SHOPPING CART

close