, ,

Grand Theft Auto V: Premium Online Edition Rockstar


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

9 .900 Ft Br.

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

A játékot most ajándékba adjuk, ha választasz a közepes teljesítményű számítógépek közül!

• Digitális kiadás, nem dobozos (nem küldünk dvd lemezt)

A Grand Theft Auto V egy akció-kalandjáték, amelyet a Rockstar North fejlesztett ki, és 2013-ban a Rockstar Games kiadta. A játék nagy hangsúlyt fektet a rablókra, a rendőrségi üldözésre, a lövésekre és a célok elérésére, még akkor is, ha időről időre a törvény megsértését jelenti. A Premium Online Edition egy kényelmes csomag, amely mind a GTA V alapjátékot, mind a bűnügyi vállalkozás kezdőcsomagját összecsomagolja, amelynek elősegítheti az online bűnözői üzleti élet sokkal gyorsabb elindítását és fejlesztését.
Sztori

A GTA 5 története három játékos karakter körül forog – Michael nyugdíjas rabló, impulzív és szellemileg kiegyensúlyozatlan bűnözője, Trevor és egy helyi múltbeli bűncselekmény-ügynök, Franklin. Michael levágta a múlthoz fűződő összes kötelékét, és boldog életet él a tanúvédelem programja alatt, ám a béke nem tartott túl sokáig, mivel véletlenül a Madrazo kartell fejének bőrébe került. Michael adósságának kifizetése felhívta Trevor figyelmét, aki úgy döntött, hogy újraegyesíti régi barátjával.
gameplay

A GTA 5 egy akció-kalandjáték, amelyet első és harmadik személy szempontjából játszanak. A játék egy hatalmas nyitott világot kínál felfedezéséhez. A világ saját életet él – a városi utak tele vannak autókkal és gyalogosokkal, akikkel kapcsolatba léphetnek. A nagy mennyiségű szabadság lehetővé teszi a törvények könnyű megsértését járművek lopásával vagy az emberek megtámadásával. Ezzel felhívja a helyi rendészeti szervek figyelmét.

A játék teljes nappali és éjszakai ciklust kínál, és számos melléktevékenységet kínál, amelyekben részt vehet, miközben nem próbálja meg a fő történet küldetéseit. Ezek között szerepel a golf, a tenisz, a mozi vagy a játékon belüli internetes szörfözés.

Grand Theft Auto V: Prémium online kiadás

A prémium online kiadás tartalmazza az alapvető Grand Theft Auto V játékot, valamint a bűnügyi vállalkozás kezdő csomagját, amelyet arra terveztek, hogy felgyorsítsák az újonnan érkezők online karrierjét. A Starter Pack különféle tartalmakat ad hozzá több mint 10 millió in-game készpénzhez a fiókjához (lent felsorolva)

GTA $ 1,000,000 bónusz készpénz

Tulajdonságok:

Maze Bank West végrehajtó iroda
Paleto Forest Gunrunning Bunker
Senora sivatagi hamis készpénzgyár
Nagy Chaparral motoros klubház
1561 San Vitas utcai apartman
1337 Kivételes képviselők 10. útja – autógarázs

járművek:

Dune FAV
Maibatsu Frogger
Enus Windsor
Engedelmeskedj Omnis-nek
Coquette Classic
Turismo R
Pegassi Vortex
Huntley S
Western Zombie Chopper
Banshee

Fegyverek, ruházat és tetoválások:

Kompakt gránátvető
Marksman puska
Kompakt puska
Kaszkadőr verseny és import / export ruhák, motoros tetoválások

Főbb jellemzők

Töltse fel online üzleti vállalkozását további, több mint 10 millió játékszínű tartalommal
Fedezze fel a saját életét élõ hatalmas nyitott világot
Fejlessz új dolgokat a fegyveres járművekhez, hogy erősebbé váljon
Vegyen részt izgalmas küldetésekben barátaival együtt, hogy készpénzt és hírnevet szerezzen
Több száz járművet vezethet, ideértve azokat is, amelyek kizárólag online módban érhetők el

Érdekelhetnek még…

SHOPPING CART

close