, ,

The Witcher 3 Wild Hunt


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

6 .900 Ft Br.

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

A játékot most ajándékba adjuk, ha választasz a közepes vagy nagy teljesítményű számítógépek közül!

A játék főszereplője, Geralt of Rivia, a titkos Witcher, szörnyetegvadász, arra törekszik, hogy megmentse örökbefogadott lányát a Wild Hunt-ból, egy harcosokból, akik a saját céljukra akarják használni. A Witcher 3 hangsúlyt fektet a cselekvésre és a ravaszkodásra, valamint a különféle NPC-k oldalsó küldetéseinek kitöltésére, amelyek aranyat és tapasztalatokat jutalmaznak a játékosokra.

A játék

A Witcher III egy TPP akció szerepjáték. A játékos irányítja Geralt, a névleges boszorkány karakterét. Geralt különféle típusú mozgásokkal rendelkezik, beleértve a járást, a futást, a gördítést és az elkerülést. A sorozatban először ugrhat, úszhat és átmászhat az akadályokon is. A Geralt arzenáljában két kard található: acél (emberi ellenségek számára) és ezüst (szörnyek és más lények számára), számszeríj és bombák. A kardoknak két támadási módja van. A könnyű támadások gyorsak, de kevés kárt okoznak, míg a nehéz támadások erősek, de a végrehajtásuk eltart egy ideig. A játékosok támadásokat is blokkolhatnak és megtámadhatják őket. A boszorkány kardjai korlátozott tartósságúak, és egy idő után javítást igényelnek.

Geralt harci szörnyeteg a Witcher 3-ban

A hagyományos fegyverek mellett Geralt varázslatos énekeket is használhat. Mindegyiküknek más a hatása, beleértve a telekinézist, az ellenségek megzavarását, az erőtér égését vagy telepítését a karakter körül. Mint a kardok, a mágikus jelek sem használhatók állandóan. Szükségük van kitartásra, és amikor ezt költenek, a játékos nem képes varázsolni. A játékos fogyóeszközöket, például bájitalokat és ételeket használhat a csata során elveszett egészség helyreállításához. A meditáció a HP helyreállításának másik módja. Az egészségkárosodás csökkentése érdekében a Geralt páncéllel is felszerelhető.

A játékban az ellenfelek emberek és szörnyek egyaránt. A szörnyeket befolyásolhatja a játékban alkalmazott nappali és éjszakai ciklus, megváltoztatva statisztikáikat, és megnehezítve vagy könnyebben legyőzve őket. A játékosok megismerhetik a szörnyeket és azok erősebb és gyenge pontjait a játékszerben, és ennek megfelelően felkészülhetnek. Meggyilkolás után az ellenséget fosztogathatják értékes tárgyakért, amelyeket tárolni lehet a készletben vagy eladni az eladóknak. Geraltnak boszorkány érzése van, amely segíti a játékost az értéktárgyak megtalálásában.

Geralt a banditákkal való harc előtt

Hasonlóan a hasonló akció-RPG-hez, a The Witcher 3 Wild Hunt a narratívára, a döntések meghozatalára és az NPC-kkel való interakcióra összpontosít. Összesen 36 vége van a játékban, mindegyik befolyásolja a NPC-ket, amelyekkel a játékos találkozik. Geralt elkényeztetheti romantikáját több női karakterrel, ha konkrét oldalsó küldetéseket hajt végre. Az oldalsó küldetésekről beszélve, ezek teljesítése és más küldetések teljesítése révén pontokat szerezhetnek a játékosok. Egy bizonyos küszöb elérése után Geralt szintje megemelkedik, és képességi pontokkal jár. Ezek felhasználhatók a négy készségfának egyikének korszerűsítésére: harc, jelek, alkímia (az italok készítéséhez szükséges) és általános (fokozott életerő vagy íjkárosodás stb.).

A játék a kontinensen helyezkedik el, amely több régióra oszlik. Geralt szabadon mozoghat közöttük olyan szállítási módokkal, mint például hajó vagy Roach, a ló. A boszorkány-hegyet akarata szerint össze lehet hívni és harcban lehet használni. A szörnyekkel való találkozás azonban felidézheti és Geralt leeshet a ló hátáról. A játék számos melléktevékenységet foglal magában, kezdve a térkép keresését az érdekes pontok között, a lóversenyen, a bokszig és a The Witcher világában népszerű kártyajáték Gwent játékáig.

Sztori

A történet akkor kezdődik, amikor Geralt rájön, hogy örökbefogadó lányát, Ciri-t a Wild Hunt célozza meg, egy másik dimenzió spektrumharcosai társaságának. Azt tervezik, hogy a lány varázslatos erejét saját céljaikhoz használják fel. Szerelmeseivel, Yennefer varázslányával és más szövetségeseivel együtt Geralt arra törekszik, hogy megmentse Ciri-t és a kontinenst a vadvadászat fenyegetése ellen.
Karakterek a játékban

A Witcher III számos, a korábbi részletekből ismert ismerős arcot, valamint a könyvek oldalait tartalmazza. Geralt, Yennefer és Ciri mellett olyan szereplők, mint például a Pitypang, egy bard és Geralt barátja, Triss Merigold, Geralt volt szeretője és Vesemir, a boszorkány mentorja, megjelennek a játékban.
A játékosok fogadása

A Witcher 3: Wild Hunt PC-re szinte egyetemes elismerést kapott mind a játékosok, mind a játékkritikusok egyaránt. Dicsérték a nyílt játékvilágot, a harci mechanikát és a részletekre való figyelmet. A játék rengeteg díjat és elismerést kapott különféle kategóriákban, mint például a Legjobban várt játék, az Év játék, a legjobb narratívum, a legjobb technológia és még sok más.

Főbb jellemzők

Egy hatalmas és korlátlan nyitott világ, amelyet fel kell fedezni – vitorlázjon a nyílt tengeren, merüljön el rég elveszett tárgyak keresésekor, vagy harcoljon a hegyedbe harcot – a felfedezésre váró Witcher világa. Látogasson el a fényűző és korrupt Novigrad városba, szembenézzen a szél által sújtott Skellige-szigetek hideg hidegjével, és kihívást jelent a sötét erők számára, amelyek bajban lévő, háborúval sújtott No Man’s Land földön járnak. Útközben használja a különleges boszorkányérzékét, hogy vad vad szörnyekre vadásszon és aranyat keress. Csináljon bármit, amit csak akar, bármikor!
Páratlan regényszerű történet, több mint 100 órás játékmenet – A Witcher több mint 100 órás mag- és oldalsó játékkal ötvözi a hagyományos RPG-k intenzív, telek-vezérelt vonzását a választás szabadságával, amelyet csak a nyílt világ játékai kínálnak. Fejlessze a Geralt készségeit egyedülálló játékélményének létrehozásához, döntések meghozatalához és azok következményeinek kezeléséhez, amelyek az egész játék során veled maradnak.
Taktikai, érzékeny, többrétegű harc – Brutális, taktikai és erősen reagáló The Witcher harci rendszere egy teljesen más szintre emeli a harc mechanikáját. Harcolj ellenséggel szorosan, egymás mellett, vagy zökkenőmentesen válts át az ellenségről a másikra, miközben kidolgozza saját stratégiáját, hogy megverte a játékban számtalan ellenfelet. Használja a számszeríjat, hogy a szörnyetegeket csak elérhetetlenné tegye, és fegyverként alkalmazzon fizikai valóságot – törje az ellenséget a falakba, és használja a környezetet az Ön javára.
Műfajmeghatározó, valóban új generációs audiovizuális hűség – Kizárólag a következő generációs hardverhez: PlayStation4, Xbox One és PC, a The Witcher 3: Wild Hunt új korszakot jelöl az RPG vizuális minőségében. A teljes műfaj sávjának emelése mélyen integrált 7.1 audió és állkapcsoló grafikájával, melyeket a CD Projekt RED szabadalmaztatott REDengine 3 működtet, a The Wicher 3: Wild Hunt egy teljesen új élményt ígér.

SHOPPING CART

close