, ,

Mortal Kombat 11 Premium Edition


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

14 .000 Ft Br.

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

A játékot most ajándékba adjuk, ha választasz a nagy teljesítményű számítógépek közül!

A Mortal Kombat 11 Premium Edition tartalmazza:
• Fő játék
• Kombat csomag
• Digitális kiadás, nem dobozos (nem küldünk dvd lemezt)

A Mortal Kombat visszatért és jobb, mint valaha, az ikonikus franchise következő fejlődésében. Az összes új egyedi karakterváltozó példátlanul nagyszerű irányítást biztosít a harcosok testreszabásához, és a maguk elkészítéséhez. Az új grafikus motor, amely minden koponya-összetörő, szemet gyönyörködtető pillanatot mutat be, olyan közel hozza meg a harchoz, hogy érezheti. Az új és visszatérő Klassic Fighters sorozattal együtt a Mortal Kombat osztályának legjobb filmszínházi módja folytatja az epikus saga több mint 25 éve.

Érdekelhetnek még…

SHOPPING CART

close