,

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG)


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

5 .900 Ft Br.

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

A játékot most ajándékba adjuk, ha választasz a nagy teljesítményű számítógépek közül!

A PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS (PUBG) (minden sapka szükséges) egy vadonatúj harci royale multiplayer shooter, amelyet a műfaj úttörője, Brendan ‘PlayerUnknown’ Greene irányítása alatt fejlesztettek ki. Szállj le a repülőgépre, mint száz játékos egyike, szállj le egy hatalmas szigetre, keress fegyvereket, és mindent megtesz, hogy az utolsó állj egy folyamatosan csökkenő térképen. Van mit vesz? A PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS (PC) tesztelni fog, nem téved.
Hatalmas, részletes térkép

A PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS-jében (PC) a térkép egy 8×8 km-es terület. Településekkel, egyedi földrajzi jellemzőkkel és egy várossal rendelkezik, ahol a legmegfelelőbb a gyerek kesztyű kihúzása. Csodálja meg a titokzatos sziget létrehozásában elkészített részleteket, de vigyázzon, hogy ne találja magát túl sokáig a látnivalók felé bámulni, mert ellenségei nem fogják megmutatni. miután kiküszöbölted ellenségeidet.

Célgazdag környezet

A PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS akár száz játékos mérkőzéseit is támogatja egyszerre. Mindegyikük célja, hogy megszerezze a fegyvereket, mielőtt megtenné, a biztonságos zónába kerüljön, mielőtt megtenné, és öld meg, mielőtt megöli őket. A fejjel az, hogy akár 99 célpontot is lőhetsz. A hátránya: ellenfeleitek is. Ilyen módon lehet csak egy, tehát használja ki jól a talált fegyvereket, és kezdjen el mindenki ölében állni, aki áll az útjában.
Rengeteg felszerelés megtalálható

A PUBG nem szabad üres kézzel megy a konfliktusba. Csak arra késztet mindent, amit megtalál. Semmi mással nem hagyja el a térképen, csak az elméjét és az üres felszerelési réseket, de percek alatt MP4-vel vagy egy szép AK-val lehet a legrosszabb kinézetű fegyver fia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy senki sem kérdőjelezze meg pozícióját. Jelenleg 17 fegyver, 35 frissítés és elég kozmetikai cikk van, hogy bárki elégedett legyen.

Tökéletes játék egyensúly

A PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS megtalálja az édes foltot az Arma 3 Battle Royale és a H1Z1: The Kill King összetettsége és mélysége között, melyeket Greene fejlesztett ki. A PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS egyesíti a King of the Kill akadálymentességét az Arma 3 tompított mélységével, hogy egy vonzó játék legyen egy olyan tanulási görbével, amely nem bünteti meg azért, hogy megpróbálja. Ez egy játék, amelyet a battle royale shooter műfaj minden rajongója képes lesz Élvezd!
Nincs idő pihenni

Ha úgy gondolja, hogy időt vesz igénybe, és lassan játszhatja le, gondoljon újra. Minél távolabb lesz a meccs, annál kevesebb a szabad légtere. Néhány percenként a területet egyre szigorúbb erőtér szűkíti, és soha nem tudhatod, hol lesz a biztonságos zóna. Maradjon a helyén, és kapjon fel a mezőt. Rossz helyen maradjon, és a szőnyegbombázók eljutnak Önhöz. Maradjon mozgásban, hogy bármilyen esélye legyen a végére.

Főbb jellemzők

A PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS egy többjátékos harmadik személyű lövöldözős játék, amely a játékosokat egymás ellen hatalmas, 100 játékosos csatákban hajtja végre egy hatalmas szigeten. Küzdelem az idő és a többi játékos ellen, mivel a játékterület rendszeres időközönként csökken. Lehet-e felfüggeszteni az ebből következő őrült túlélési küzdelmet?

100 játékos egy térképen – a PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS csatornája könnyen támogathatja akár 100 játékost is, nincs probléma
17 fegyver – mindenki találhat valamit a játékhoz. Még közelharci fegyverek vannak a CQC rajongói számára
35 módosítás – frissítse fegyverét a térképen feltárt mellékletekkel. Látnivalók, folyóiratok és egyéb dolgok várnak rád!
Hatalmas, változatos térkép – harcolj egy 8×8 km-es térképen erdőkkel, falvakkal és még egy katonai bázissal is. Hol kerül sor a döntőre?
A működési terület zsugorodása – rendszeres időközönként a játszható terület zsugorodik, növelve az idő nyomását a játék során

A PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS (PC) a Steam platformon digitális termék – doboz nélkül. Az ár a termék digitális változatára vonatkozik.

Megjelenés dátuma: 2017-03-23

Érdekelhetnek még…

SHOPPING CART

close