Windows 10 Pro


18.500 Ft Br.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS!

  • INGYENES KISZÁLLÍTÁS 50 000 Ft feletti vásárlás esetében!
  • 14 napos elállási jog, pénzvisszafizetési garancia cégek részére is, ha nincs megelégedve kérdés nélkül visszavesszük és visszaadjuk a termék árát.
  • Az A kategóriás termékek teljesen kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban vannak csupán kismértékű, enyhe karcok vagy használat nyomai láthatóak, de ez nem befolyásolja a működést.
  • A B kategóriás termékek teljesen kifogástalan műszaki állapotban vannak, csupán esztétikai okokból kap B kategóriát, tehát: kisebb karcok vagy használat nyomai láthatóak, kijelző foltos lehet stb....de ez nem befolyásolja a működést.
  • Akkumulátor állapota minimum 50% tehát 1 órát minden esetben működik a laptop
  • Árak tartalmazzák a 27%-kos ÁFÁ-t
  • Nyugodt szívvel ajánljuk ezeket a gépeket, olyan gépet nem kínálunk eladásra ami nem használható vagy nem elég gyors a munkához!

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod:
https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/
Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai karc lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT:
Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Gyors és barátságos

A Windows 10-es PC-k gyorsak, tartósak, hihetetlen akkumulátoros üzemidőt nyújtanak,* és számos funkciójukkal együtt nagyon kedvező áron kaphatóak.

A Windows 10 Önt szem előtt tartva készült

A PC fejlődése során sokat változott, és egyre jobbá vált. Az élet is egyre kellemesebb lett közben. Az új Windows 10-es számítógépek gyorsak, biztonságosak, megbízhatók – szinte minden bennük van, amire szükség lehet az élet jelentette kihívások, káosz, meglepetések és szórakozás kezeléséhez.

Átfogó védelem

A Windows 10 beépített funkcióként, külön költség nélkül nyújt vírusvédelmet, tűzfalat, víruskeresőket, zsarolóprogram elleni és internetes védelmet. Emellett gyorsan és biztonságosan bejelentkezhet az arcfelismerés vagy ujjlenyomata segítségével.

Minden. Egy helyen. Mindig.

A OneDrive 5 GB ingyenes tárhelyet nyújt, és ha ennél több szükséges, könnyen bővíthető. A OneDrive segítségével bármilyen eszközről, bárhonnan egyszerűen mentheti, megoszthatja és elérheti fájljait, vagy biztonsági másolatot készíthet róluk.

A nagyobb hatékonyság jobb eredményt jelent

Nem véletlen, hogy közel 1 milliárd ember használja a Windows 10-et: arra készült, hogy hatékonyan lehessen használni.

Fizikai termék, címke, nem digitális kód!

EAN: 5990005703202 Kategória: Címkék: ,
Gyártó

Microsoft

Csomagolás

Fizikai termék, címke

Telepítés

Csak új telepítés, upgrade nem lehetséges

Kosár

close