,

Intec CeleronG3900 PC – Intel Celeron G3900 – 4GB DDR4 mem. – 120GB SSD – garancia – Windows Próba – 62900 Ft


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

62 .900 Ft Br.

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Újdonság!

Legújabb generációs memória, SSD, Intel processzor, garancia. Ezek a jellemzői új alkatrészekből összeválogatott és összeállított gépünknek, amely tökéletes irodai, vagy otthoni alap felhasználásra. Nem jelent gondot a dokumentum szerkesztés, netbank, internetezés, tanulás, facebookozás, chatelés, e-mailek olvasása és küldése, filmek és sorozatok nézése, vagy youtube használat.

Processzor

Intel Celeron G3900

Memória

4 GB

Memória típusa

DDR4

SSD

120 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Próbaverzió

Garancia

12 hónap

SHOPPING CART

close