ASUS GeForce RTX 4070 12GB TUF Gaming OC Edition videokártya (TUF-RTX4070-O12G-GAMING)

Garancia: 3 év

EAN: 5990006803246 Cikkszám: TUF-RTX4070-O12G-GAMING

302.798 Ft Br.

Készlet frissítve: 2024-07-13 08:16

A csomag várható érkezése hozzád 2024/07/15 - 2024/07/17
A szállítási címedet itt megadhatod de nem kötelező most

ASUS GeForce RTX 4070 12GB TUF Gaming OC Edition videokártya (TUF-RTX4070-O12G-GAMING)

Műszaki adatok

Áttekintés

Garancia

Vonalkód:4711387128176

Gyártó: ASUSModell: TUF GAMING GeForce RTX 4070 12G GDDR6X OC (TUF-RTX4070-O12G-GAMING)Leírás:NVIDIA Ada Lovelace architektúra, amelyet a polírozott hűtés és tápellátás emelt ki,és masszív megerősítések arzenáljával támogatják a hatot.Zárolj, töltsd be és uralkodj a TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 segítségével.Axiális technológiai frissítésekNagyobb és jobb. Az axiális technológiájú ventilátorok kettős golyóscsapágyakon forognak, és úgy lettek méretezve, hogy 21%-kal több levegőt vezessenek át a kártyán, így alacsonyabb hőmérséklet, kevesebb zaj és nagyobb teljesítmény érhető el.Új irányA két oldalsó ventilátor az óramutató járásával ellentétes irányban forog, hogy minimalizálja a turbulenciát és maximalizálja a levegő szétszóródását a hűtőbordán keresztül. Mindhárom ventilátor leáll, ha a GPU-hőmérséklet 50 Celsius alatt van, így kevésbé igényes játékokat játszhat vagy könnyű feladatokat végezhet viszonylag csendben. A ventilátorok újra beindulnak, amikor a hőmérséklet meghaladja az 55 Celsius-fokot, ami egy olyan sebességgörbére utal, amely egyensúlyban tartja a teljesítményt és az akusztikát a munkához vagy a játékhoz.3,15 slotos kialakításA nagyvonalúan túlméretezett hűtőborda-kombó hatékonyan szívja fel a GeForce RTX 4070 GPU hőjét, így azt a három Axial-tech ventilátor el tudja távolítani.Katonai minőségű 20k kondenzátorokA 105 Celsius-fokon 20 000 órányi üzemidőre tervezett kondenzátorsor magasabb hőmérséklet- és hullámzástűrést biztosít a GPU tápsínének, élesítve a kártyát a hosszú távú üzembe helyezés érdekében, kihívásokkal teli körülmények között.Zárja be, töltse be, és engedje a teljesítményt folyniA GeForce RTX 4070 pompásan bemutatott alacsony zajszint és masszív tartósság hátterében.Auto-extreme technológiaAz Auto-Extreme Technology egy automatizált gyártási folyamat, amely új mércét állít fel az iparágban azáltal, hogy lehetővé teszi az összes forrasztás egyetlen menetben történő elvégzését. Ez csökkenti az alkatrészek hőterhelését, és elkerüli a kemény tisztítószerek használatát, ami kisebb környezetterhelést, alacsonyabb gyártási energiafogyasztást és összességében megbízhatóbb terméket eredményez.Aura syncA burkolaton található Aura-kompatibilis ARGB világítás egy csipetnyi testreszabható színt vagy funkcionális effektust ad az építményhez. Párosítsa a kompatibilis rendszerelemek széles választékával, és koordinálja a ragyogást, hogy egyedi témát hozzon létre.

További információk a gyártó weboldalán

Gyártó: ASUS

MARADT MÉG KÉRDÉSED A TERMÉKRŐL?

Küldj üzenetet és gyorsan válaszolunk!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Ez függ az alkatrészektől is pl. nem mindegy hogy gyári hűtést vagy egy gamer vízhűtést kell beszerelni egy házba, ha minden alkatrész megfelelő, kompatibilis akkor a telepítéssel, driverezéssel, teszteléssel kb. 2 óra hossza alatt rakjuk összes a számítógépet. A mindenkori óradíjunkat a weboldalon a szerviz menüpontban találod meg.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS!
 • INGYENES FOXPOST KISZÁLLÍTÁS 100 000 Ft. felett!
 • 12 hónap garancia.
 • 14 napos elállási jog, pénzvisszafizetési garancia.
 • Minden laptop tartalmaz töltőt és akkumulátort is!
 • A laptopok 99%-ka nem magyar nyelvű billentyűzettel érkezik, lehetőség van felmatricázni magyar nyelvre!
 • Az A kategóriás termékek teljesen kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban vannak csupán kismértékű, enyhe karcok vagy használat nyomai láthatóak, de ez nem befolyásolja a működést. Akkumulátor állapota minimum 50% tehát 1 órát minden esetben működik a laptop
 • Ha azt látod a termék nevében hogy “B” kategória, akkor a következőket jelenti: A “B” kategóriás termékek teljesen kifogástalan műszaki állapotban vannak, csupán esztétikai okokból kap “B” kategóriát, tehát: kisebb karcok vagy használat nyomai láthatóak, kijelző foltos lehet, akkumulátor nincs benne vagy nullás, de ez nem befolyásolja a működést. Ha nem látsz “B” kategória megjelölést, akkor az teljesen hibátlan, tehát “A” kategória!!
 • Nyugodt szívvel ajánljuk ezeket a gépeket, olyan gépet nem kínálunk eladásra ami nem használható vagy nem elég gyors a munkához!
 • A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod: https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai karc lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!
 • FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!
 • GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig.
 • BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.
 • Árak tartalmazzák a 27%-kos ÁFÁ-t

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK!