4%-kal olcsóbb!
,

Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12G OC – 12GB GDDR6 – garancia – 385.000 Ft


385.000 Ft 399.000 Ft Br.

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod:
https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/
Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai hiba lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT:
Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Ez a kártya nem kevesebb, mint 12 GB meróriával rendelkezik, mely DDR6-os technológiával készült. Frekvenciája eléri a 16000 MHz-t, órajele pedig Gaming Mode-ban feltornázható 2620 MHz-ig (Boost).

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtapasztalni az AMD Smart Access Memory nyújtotta lehetőséget, ezzel új szintre emelve a játékélményt.

Cyberpunk 2077? GTA V? Valorant? CoD: Warzone?

Ennek semmi sem jelent akadályt! A DirectX Raytracing (DXR), a változó sebességű árnyékolástechnika (VRS) és az AMD RDNA 2 architektúrára optimalizált AMD FidelityFX funkcióknak köszönhetően 1440p-ben élvezheted kedvenc játékaidat, valósághű megvilágítással, árnyékokkal és gazdag részletekkel!

Az ár mellé most is 36 hónap garancia párosul, ráadásul miskolci vásárlóink ingyenes házhozszállításunkat is élvezhetik.

Ne feledd, videokátya vásárlás előtt külön szerződés szükséges!

Memória

12 GB

Memória típusa

GDDR6

Tápellátás

2 x 8 tű

VGA csatoló

PCI-Express

Kimenet

DisplayPort, HDMI

Garancia

36 hónap

Kosár

close