NVIDIA GeForce RTX  Graphics Card

Várat magára az Nvidia új kártyája

Mint ahogyan azt már szeptember elején megírtuk, megérkezett, sőt a boltok polcaira is került az Nvidia RTX 3080 és a 3090, viszont a 3070 még várat magára.

A két Nvidia GPU nagyágyút már szeptember elején elkapkodták, tehát minden úgy alakult, ahogyan azt az alkotók várták, azonban a lényegesen olcsóbb, RTX 3070 még nem került ki a raktárból, abból az okból kifolyólag, hogy a cég sikeresen felkészülhessen a fogyasztók rohamszerű vásárlására.

Az Nvidia közleménye alapján a debütálás csak október 29-én lesz esedékes, arról azonban még nem esett szó, hogy mekkora készletet kívánnak piacra dobni a kártyából, de mindenkit megnyugtattak, gyártószalagjaik folyamatosan pörögnek.

A jóval drágább kártyák körül nemrég még egy botrány is felütötte fejét, ugyanis ismeretlenek több online áruház készletét is felvásárolták, hogy aztán az árat az egekig emelve eladhassák őket.

Az október 29-re várt kártyáról kijelenthető, hogy gyengébb, mint jóval drágább testvérei, ám rossznak ez sem mondható, hiszen az RTX 2080-nál jóval erősebb, nem kevesebb, mint 8 GB-nyi memória kapott helyet benne és hűtésből is a továbbfejlesztett változat került bele.

Ezt a GPU-t 499 dollárért, azaz kb 150.000 Ft-ért lehet majd megkaparintani, viszont, ha te nem tartasz igényt egy ilyen drága kártyára, nyugodtan nézz körül webshopunk kínálatában, ahol olcsón tudsz beszerezni számodra megfelelőt. Nem értesz a videokártyákhoz, viszont tudod mivel szeretnél játszani? Nem kell kétségbe esned, ugyanis a Metropol üzletház első emeletén található boltunkban szakképzett eladók várnak, akik mindenben tudnak neked segíteni!

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close